Şikeye isyan devam ediyor

Trabzon Dernekleri Federasyonu öncülüğünde İstanbul’da gerçekleşen toplantıda kupa Trabzon’a gelene kadar eylemlere devam kararı çıktı.İstanbul’da çok büyük bir eylem hazırlığı varTrabzon Kanaat Önderleriyle bugün Trabzonspor İçin Kartal Tesisleri Karayem

Şikeye isyan devam ediyor

Trabzon Dernekleri Federasyonu öncülüğünde İstanbul’da gerçekleşen toplantıda kupa Trabzon’a gelene kadar eylemlere devam kararı çıktı.

İstanbul’da çok büyük bir eylem hazırlığı var
Trabzon Kanaat Önderleriyle bugün Trabzonspor İçin Kartal Tesisleri Karayemiş Restaurant’ta toplantı gerçekleşti..“Şike” sürecinde gelinen noktada hakkımız olan kupanın verilmesini sağlamak amacıyla gerçekleşecek toplantı saat 10.30’da başladı ve büyük ilgi gördü.

Çok sayıda katılımın gerçekleştiği toplantıya Trabzon’dan da katılım var.CHP Trabzon Milletvekili ve  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu ile birlikte eski Trabzonspor yöneticileri,sanatçılar,işadamları ve taraftar temsilcileri katılım gerçekleşitirdi.

sd.20140209123118.jpg

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir bugün gerçekleşen buluşma ile ilgili yaptığı açıklamada “Yüreği Trabzonspor aşkıyla dolu tüm Trabzonlular toplanarak kupamızın verilmesini sağlamak için ne gerekiyorsa onu yapmak üzere harekete geçiyoruz.Bu çerçevede; Trabzonlu, Trabzonsporlu yerel, görsel, işitsel ve yazılı tüm basın ilgilileri,eski Trabzonspor Başkanları, Teknik adamları, futbolcuları, sanatçıları, işadamları,Sivil Toplum Kuruluşları, dernek başkanları, toplanarak “verilmeyen kupamızın izini süreceğiz” ve hakkımızı alıncaya kadar eylemlerimize devam edeceğiz. Futbolun sadece sahada oynanmadığını öğrendim.

“Futbol sadece sahada kazanılmıyor.” diyerek emek hırsızlığı yapan ve bu konuda mahkûm olan, suçu sabit görülen ve cezası Yargıtay’ca da onaylananların gasp ettiği 2010 – 2011 sezonu şampiyonluk kupamızın verilmesi ve hakkımızın teslim edilmesi siyaset’in boynunun borcu olmasına rağmen “körler sağırlar, birbirini ağırlar” tavrı bizi hareketlendirdi. Sonuç olarak: ne pahasına olursa olsun, çalınan, gasp edilen kupayı esaretten kurtaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem