Şikede flaş gelişme!

Futbolda şike soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 5 kişinin, 'şike yapmak' suç

Şikede flaş gelişme!

Futbolda şike soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 5 kişinin, 'şike yapmak' suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, kulübün Futbol A Takımı Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş ve futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alın tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi. 5 kişi, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için adliyenin yemekhane kapısından çıkarılarak araçlara bindirildi. Tutuklanan 5 kişiyi taşıyan polis araçları, saat 01.00 sıralarında Metris Cezaevi'ne giriş yaptı.

TARAFTARDAN TEPKİ

Adliye önünde bekleyen bazı Beşiktaş taraftarları, "Aşkımız renklere, sizlere değil" şeklinde slogan atması dikkat çekti. Bir taraftar ise slogan atan gruba tepki gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem