Şikecilerden yeni bomba! Rüşvet...

Sabah ve ATV'nin satış sürecinde yaşananlarla ilgili internete düşen yeni ses kayıtları ortalıağı karıştırdı. Ses kayıtlarında satış işlemi için bir havuz oluşturulduğu ve bu havuza daha önce ihale alan iş adamlarından zorunlu olarak para aktarıldığı iler

Şikecilerden yeni bomba! Rüşvet...

Sabah ve ATV'nin satış sürecinde yaşananlarla ilgili internete düşen yeni ses kayıtları ortalıağı karıştırdı. Ses kayıtlarında satış işlemi için bir havuz oluşturulduğu ve bu havuza daha önce ihale alan iş adamlarından zorunlu olarak para aktarıldığı ileri sürülüyor.

Rüşvetleri bu işadamları mı topladı?

ATV-Sabah Grubunun alınması ile alakalaı yeni ses kayıtları yayınlandı. Yayınlanan ses kayıtlarında geçen konuşmanın Fenerbahçeli eski yönetici Nihat Özdemir ile Mehmet Cengiz arasında geçtiği iddia edildi.

"TÜRKİYE'DE YER YERİNDEN OYNAR"

Konuşmada ATV-Sabah grubunun alınması havuza aktarılan paraların Nihat Özdemir ile Mehmet Cengiz tarafından toplandığı bazı işadamlarının zorluk çıkardıkları anlaşılıyor. Konuşmada bu konun en kısa sürede halledilmesi gerektiği belirtilirken yakın zamanda Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın kendilerini görüşmek için çağıracağı o zamana kadar paraları toplamaları gerektiği belirtiliyor. Nihat Özdemir bu olanları duyulması durumunda "Türkiye'de yer yerinden oynar" diyor.

İŞTE O ŞOK SES KAYDI (+18)

"İNŞALLAH ZİRAATTE PROBLEM ÇIKMAZ"

Nihat Özdemir konuşmada "Ziraatte problem çıkmaz" derken Mehmet Cengiz de "yok şimdi Ömer'i çağırdım geliyor" şeklinde cevap veriyor.Nihat Özdemir kendisine düşün işlerin yarına kadar bitmesi gerektiğini, Bakan'ın kendisini çağıracağını ifade ediyor. Mehmet Cengiz ise işlerinin 20-25 gün daha süreceğini söylüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem