Şike yasasında Trabzon vekilleri ne yaptı?

 MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ile CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu arasında ki red krizi büyüyor. Aydın’ın kamuoyunda şike yasası olarak bilinen 6222 sayılı kanuna “Red” oyu vermesi ve, “Bu kanuna hayır diyen tek Trabzonlu vekil benim” d

Şike yasasında Trabzon vekilleri ne yaptı?
 
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ile CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu arasında ki red krizi büyüyor. Aydın’ın kamuoyunda şike yasası olarak bilinen 6222 sayılı kanuna “Red” oyu vermesi ve, “Bu kanuna hayır diyen tek Trabzonlu vekil benim” demesi üzerine Canalioğlu Aydın’ın iddiasını kabul etmeyip,  “Ben zaten bu yasaya hayır oyu kullanacağımı meclis kürsüsünden söylemiştim” diyerek cevap vermişti.
 
AYDIN, RESMİ TUTANAKLA CEVAP VERDİ
Bu açıklamaların ardından Canalioğlu’nun iddiasını yalanlayan Milletvekili Aydın, Canalioğlu’na belgeli cevap verdi. Aydın kurmaylarına talimat vererek, oylamanın resmi tutanağını sosyal medyadan yayınlattı. Yayınlanan belgede yasa oylamasına, AK Parti Trabzon Milletvekilleri, Erdoğan Bayraktar ve Faruk Nafiz Özak katılmazken, Aydın Bıyıkoğlu çekimser, Safiye Seymenoğlu ise Kabul oyu verdi. Canalioğlu ise, tutanağa göre, oturuma katılmadı olarak gözüküyor.
belge.jpg
 
 
Kaynak : Karadeniz'de Sonnokta/ Murat AYDIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem