Şike davasında mütalaa bekleniyor

Futbolda şike iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yargılandığı davada savcının mütalaasını açıklaması bekleniyor.Futbolda şike iddialarıyla ilgili Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanı

Şike davasında mütalaa bekleniyor

Futbolda şike iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yargılandığı davada savcının mütalaasını açıklaması bekleniyor.

Futbolda şike iddialarıyla ilgili Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılandığı dava ile haklarındaki hükümler Yargıtay tarafından bozulan 31 sanıklı şike davasına devam edilecek. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek duruşmada Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı, Ali Parlak ve Lütfi Arıboğan tanık olarak dinlenmesi bekleniyor. Önceki celse haklarında çıkardığı davetiyeye rağmen tanık olarak gelmeyen bu kişiler hakkında, mahkeme duruşmaya zorla getirilmeleri yönünde karar vermişti.

Tanık ifadelerinin tamamlanmasının ardından, savcının esas hakkındaki mütalaasını açıklaması bekleniyor.

Şike davasında mütalaa bekleniyor

Şike davasında mütalaa bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem