Siirt'te şehit sayısı 4'e yükseldi

Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerle askerler arasında devam eden çatışmada şehit sayısı 4'e yükseldi.Siirt’in Eruh ilçesi kırsalında güvenlik güçlerine pusu kuran PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralı olarak Diyarbak

Siirt'te şehit sayısı 4'e yükseldi

Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerle askerler arasında devam eden çatışmada şehit sayısı 4'e yükseldi.

Siirt’in Eruh ilçesi kırsalında güvenlik güçlerine pusu kuran PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralı olarak Diyarbakır Dicle Üniversitesi acil servisine kaldırılan askerin şehit düştüğü öğrenildi. 

Dün akşam, Siirt’in Eruh ilçesinden Görendoruk Köyü Jandarma Karakolu’na giden askerlere PKK’lı teröristler pusu kurdu.

Eruh’a 2 kilometre uzaklıktaki Gedikkaşar mevkiinde ormanlık araziye gizlenen teröristler, askerlerin geçişi sırasında uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Çıkan çatışmada 3 asker şehit olurken, bir asker de ağır yaralı olarak Diyarbakır Dicle Üniversitesi acil servisine kaldırıldı. Acil servise kaldırılan ağır yaralı askerin de hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bölgede operasyonlar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem