Siirt'te 1 PKK'lı öldürüldü

Siirt Valisi Musa Çolak, Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda, jandarma özel harekat timleri ve köy korucularının da desteğiyle Eruh ilçesi kırsal kesiminde sürdürülen operasyonlarda çıkan çatışma sonucu bir te

Siirt'te 1 PKK'lı öldürüldü

Siirt Valisi Musa Çolak, Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda, jandarma özel harekat timleri ve köy korucularının da desteğiyle Eruh ilçesi kırsal kesiminde sürdürülen operasyonlarda çıkan çatışma sonucu bir teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Vali Musa Çolak, ölü olarak ele geçirilen terörist ile birlikte 1 adet M-16 tüfek, 2 kalaşnikof, el bombaları, dürbün ve bol miktarda yaşam malzemeleri ele geçirildiğini söyledi.

Dünkü çatışmada yaralanan korucunun ise helikopterle önce Siirt Asker Hastanesi'ne, buradan da Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevkedildiğini belirten Vali Musa Çolak, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla bölgede operasyonlara devam edildiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler