Siirt Valisi: PKK halka zulmediyor!

Siirt Valisi Musa Çolak, terör örgütü PKK'nın yatırımlara yönelik düzenlediği saldırılarla halka zulüm yaptığını belirtti.Vali Musa Çolak, terör örgütü PKK mensuplarının baskın düzenleyerek 4 işçiyi kaçırdığı ve iş makinelerini yaktığı özel bir şirkete ai

Siirt Valisi: PKK halka zulmediyor!

Siirt Valisi Musa Çolak, terör örgütü PKK'nın yatırımlara yönelik düzenlediği saldırılarla halka zulüm yaptığını belirtti.

Vali Musa Çolak, terör örgütü PKK mensuplarının baskın düzenleyerek 4 işçiyi kaçırdığı ve iş makinelerini yaktığı özel bir şirkete ait şantiyede incelemelerde bulundu.

Terör örgütünün milli servet niteliğindeki iş makinelerini yakıp, devasa nitelikteki yatırımları engellemeye çalıştığını belirten Çolak, kentin ekonomik ve sosyal alanda kalkınmasını sağlayacak bu yatırımları engellemenin vatandaşların işsiz kalmasına neden olduğunu bildirdi.

Çolak, terör örgütünün Şirvan Barajı'na düzenlediği hain saldırıyla gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini anlatarak, şöyle dedi:

'''Terör örgütü PKK, yatırımlara yönelik hain saldırılarla, halka zulüm yapıyor. Terör örgütünün yaptığı bu saldırıyı nefretle kınıyorum. İlimize kazandırılması planlanan bu barajın, şantiye sahasında yapılan hain saldırı, bu millete yapılacak en büyük ihanettir. Örgütün burada yaptığı halka zulümdür. Burada yaşayan güzel insanlarımıza, şirin şehrimize katkı yapmak, ilimizin sosyo-ekonomik alanda gelişmesini ve işsiz vatandaşlarımızın istihdam edilmelerini istiyorsak, teröre asla destek ve fırsat vermemeliyiz.

Bu lanetlenecek saldırı, terörün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Çok güçlü bir devletimiz var, terörle mücadelede kararlıyız. İlimizin kalkınması enerji üretimi bakımından cazibeli bir merkez haline gelmesi için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.''

Çolak, teröristlerin kaçırdığı işçilerin bulunması amacıyla başlatılan operasyonlar1ın aralıksız sürdüğünü sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler