Sigara Yüzünden Ölüyordu

Edinilen bilgiye göre Mavi Bulvar üzerinde meydana gelen trafik kazasında, misafirlikten döndükleri öğrenilen Şahan ve Eylem Çiftçi, kendilerine ait 26 RT 181 otomobilleri ile seyir halinde iken Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalına uçtu.

Sigara Yüzünden Ölüyordu

Edinilen bilgiye göre Mavi Bulvar üzerinde meydana gelen trafik kazasında, misafirlikten döndükleri öğrenilen Şahan ve Eylem Çiftçi, kendilerine ait 26 RT 181 otomobilleri ile seyir halinde iken Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalına uçtu. Sürücü Şahan Çiftçi'nin sigarasını yakmak istediği esnada, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç DSİ'ye ait sulama kanalına uçtu.

Aracın açık olan camından çıkan karı koca daha sonra 155 Polis İmdat'ı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ve kurtarma ekipleri, araç içerisinden yara almadan kurtulan çifte ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Hayatı tehlikeleri olmadığı öğrenilen kazazedeler daha sonra yakınları tarafından hastaneye götürülerek, tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem