SGK İl Müdürüne silahlı saldırı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Muğla İl Müdürü Naci Şahin, silahlı saldırıya uğradı. Şahin'in saldırının ardından hayatını kaybettiği ve 4 SGK il müdürünün de saldırganın elinde rehin olarak bulunduğu iddia edildi.Saat 09.30 sıralarında binanın ikinci katın

SGK İl Müdürüne silahlı saldırı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Muğla İl Müdürü Naci Şahin, silahlı saldırıya uğradı. Şahin'in saldırının ardından hayatını kaybettiği ve 4 SGK il müdürünün de saldırganın elinde rehin olarak bulunduğu iddia edildi.Saat 09.30 sıralarında binanın ikinci katında toplantıda bulunan Şahin'e, aynı kurumda şef olarak çalıştığı belirtilen H.S. silahla ateş açtı. Şahin saldırıda ağır yaralandı.

 

Yakındaki Muğla Devlet Hastahanesi'nden gelen ambulanslarda bulunan sağlık ekipleri, Şahin'e müdahale etmek için binaya girdi.

 

Bazı çalışanların göz yaşları içinde binayı tek ettiği görüldü.

 

ŞÜPHELİNİN ELİNDE REHİNELER VAR İDDİASI

Müdürlüğün eski Destek Şefi olduğu öğrenilen H.S. isimli zanlının, halen başka bir birimde çalıştığı ve ölen Şahin'le aralarında husumet olduğu iddia ediliyor. Zanlı H.S., şu anda SGK İzmir, Aydın ve Denizli il müdürlerini rehin tutuyor. Bölgeye sevk edilen Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekipleri, olaya müdahale etmeye çalışıyor.

 

Saldırganın, konuşmak için binaya bir gazeteci getirilmesini istediği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem