"Sezercik" gözaltına alındı!

Edinilen bilgiye göre İstanbul Eminyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Nijeryalı bir şüphelinin eğlence merkezlerinde kokain sattığını belirledi. Polisler bu kişiyi takibe aldı.Şüphelinin tek kullanımlık olarak hazırlanan koka

"Sezercik" gözaltına alındı!

Edinilen bilgiye göre İstanbul Eminyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Nijeryalı bir şüphelinin eğlence merkezlerinde kokain sattığını belirledi. Polisler bu kişiyi takibe aldı.

Şüphelinin tek kullanımlık olarak hazırlanan kokainleri 100 ila 200 lira karşılığında sattığı anlaşıldı. Teknik ve fiziki takibe alınan şüpheliye yardım ettiği iddia edilen 6 kişi daha tespit edildi.

Bu sırada polisin dinleme yaptığı şüpheliyi Sezercik lakaplı Türk sinemasının ünlü çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu'nu aradı. İddiaya göre İnanoğlu, şüpheliden uyuşturucu istedi. Bunun üzerine önceki gün şüphelilere yönelik eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Sezer İnanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Emniyette sorgusu tamamlanan 9 şüpheli Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem