Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu da Seda Sayan’ı kınadı!

‘Seda Sayan, bekar pazarcı kardeşlerimizi evlendirmek isterse kapımız açık!’

Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu da Seda Sayan’ı kınadı!

Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan’ın TV programına katılan konuğu ‘sperm bankasından sperm alarak çocuk yapabileceğini’ söylemişti. Bunun üzerine Sayan, konuğuna ‘kız ne inşaat işçileri var, baktın genleri güzel, yap çocuğu’ şeklinde yanıt vermişti. 



İnşaat İşçileri Sendikası Örgütleme Sekreteri yaptığı basın açıklamasında Seda Sayan’ı kınamıştı. Bugün magazine açıklama yapan Seda Sayan, ‘benim babam da inşaat işçisiydi, kulaktan dolma duyumlarla beni kınadılar. Ayrıca yine söylüyorum, sperm bankasına gideceğinize ne adamlar var, onlara gidin, pazarcılar var..’ sözleriyle kendini savundu.

Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, pazarcıları da sperm donörü olarak niteleyen Sayan’ı şu sözlerle kınadı, ‘İnşaat işçileri, Pazarcılar ve diğer tüm esnaf grupları bu ülkenin can damarlarıdır. Özellikle seyyar pazarcılar Osmanlı tarihi içinde de anlatılır. Yüzlerce yıl boyunca esnaf kişilerin güvenilir, canını malını emanet edebileceğiniz insanlar olduğu tarih kaynaklarında yazılıdır. Seda Sayan, sözlerinde yanlış anlaşılma olduğunu dile getirse de, yapılan açıklama talihsiz ve üzücüdür. İnşaat işçileri, pazarcılar, söförler ve benzeri esnaflar evlenilecek değil de sadece üreyecek kişiler midir? Başkanı olduğum oda, üyelerimiz ve tüm esnaf dostlarımız adına Seda Sayan’ı kınıyorum.’ 

Kınama mesajını esprili sözlerle tamamlayan Emirzeoğlu, ‘ Ayrıca bir dönem evlilik programlarıyla gündemde olan Sayan, iyi niyet göstererek bekar pazarcı kardeşlerimizi evlendirmek isterse kapımız açık’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler