Sevgilisini öldüren kadına 10 yıl!

Taşköprü'ye bağlı Hamzaoğlu köyünde 2 yıl önce bir süre birlikte yaşadığı İbrahim Alaçam'ı (29) kendisini babasının evinden zorla almaya çalıştığı sırada tabancayla öldüren Semra Güler'in (26) Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde süren davası sonuçlandı.Suçun

Sevgilisini öldüren kadına 10 yıl!

Taşköprü'ye bağlı Hamzaoğlu köyünde 2 yıl önce bir süre birlikte yaşadığı İbrahim Alaçam'ı (29) kendisini babasının evinden zorla almaya çalıştığı sırada tabancayla öldüren Semra Güler'in (26) Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde süren davası sonuçlandı.

Suçun maktulün zor kullanmasına yanıt vermek amacıyla işlendiğine karar veren mahkeme heyeti, Güler'i 10 yıl hapisle cezalandırıldı.

Müebbet hapis istemiyle yargılanan Güler'e yardım ettiği gerekçesiyle yargılanan babası Özkan Güler de (62) 500 lira para cezasına çarptırıldı.

OLAY
Birlikte yaşadığı ve bir çocuk sahibi olduğu Semra Güler'i (26) Hamzaoğlu köyündeki babasının evine geri gönderen evli ve 2 çocuk babası İbrahim Alaçam (29), aradan geçen zaman içinde birkaç kez barışma girişiminde bulunmuş ve son olarak da 30 Temmuz 2009'da köye gitmişti. Semra Güler, babası Özkan Güler'le tartışan Alaçam'ı tabancayla öldürmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem