Sevgilisini öldürdüğü iddia edildi, polise teslim oldu

Bayrampaşa'da 3 yıldır birlikte olduğu 19 yaşındaki sevgilisi Dilara Minel Demir'i öldürdüğü iddiasıyla aranan evli ve 3 çocuk babası M.Y. polise teslim oldu.Evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenilen M.Y. (36), önceki gün Davutpaşa Metro Durağı'nda sevgili

Sevgilisini öldürdüğü iddia edildi, polise teslim oldu

Bayrampaşa'da 3 yıldır birlikte olduğu 19 yaşındaki sevgilisi Dilara Minel Demir'i öldürdüğü iddiasıyla aranan evli ve 3 çocuk babası M.Y. polise teslim oldu.

Evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenilen M.Y. (36), önceki gün Davutpaşa Metro Durağı'nda sevgilisi Dilara Minel Demir (19) ile buluştu. Bir süre sonra ikili arasında bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre M.Y.'nin belinden çıkardığı silah bir anda ateş aldı. Silahtan çıkan kurşunla Dilara Minel Demir yaralandı. M.Y. genç kızı hastaneye götürdükten sonra ortadan kayboldu. Genç kız ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis her yerde M.Y.'yi ararken, zanlı dün akşam polise teslim oldu. Zanlı M.Y. polise verdiği ifadesinde, Dilara Minel Demir ile sevgili olduğunu belirterek, "3 yıldır sevgiliydik. Olay günü buluştuk. Benim arabamda oturduk. Benim evli olduğumu biliyordu. Bana "eşinden boşanmayacaksan bana ev tut orada yaşayayım" dedi. Bunun üzerine tartıştık. Ben de yanımda bulunan ruhsatsız silahımı çıkartarak eline verdim. "Ben seni çok seviyorum. İstersen beni vur" Dedim. Bu esnada aramızda itiş kakış oldu ve silah ateş aldı" dediği iddia edildi. Polisteki işlemleri tamamlanan Mehmet Y., adliyeye sevk edildi.

Sevgilisini öldürdüğü iddia edildi, polise teslim oldu

Sevgilisini öldürdüğü iddia edildi, polise teslim oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem