Sevgilisine kızdı ve...

 Gece yarısı yol kenarında sevgilisiyle kavga eden bir genç kız işlek bir yolun ortasına oturarak feci şekilde intihar etti. Yoldan geçen bazı otomobiller genç kızı son anda fark etse de bir araç kıza çarparak feci şekilde ölümüne yol açtı.İnternet paylaş

Sevgilisine kızdı ve...

 Gece yarısı yol kenarında sevgilisiyle kavga eden bir genç kız işlek bir yolun ortasına oturarak feci şekilde intihar etti. Yoldan geçen bazı otomobiller genç kızı son anda fark etse de bir araç kıza çarparak feci şekilde ölümüne yol açtı.

İnternet paylaşım sitesi Liveleak'te yayınlanan ancak nerede çekildiği belirlenemeyen görüntülerde, 21 yaşında olduğu belirlenen bir genç kızın hava karanlığında sevgilisiyle kavga ettikten sonra işlek bir yolun ortası oturduğu görülüyor.
Sevgilisi ise yolun kenarından uzaklaşarak uzaktan bakıyor.
O sırada geçen bazı araçlar genç kızı fark ederek yavaşlıyor ve yanından geçmeyi başarıyor.

Ancak genç kızın üzerine doğru gelen bir araç sürücüsü, karşısından gelen diğer bir aracın farları nedeniyle kızı fark edemeyerek büyük bir hızla çarpıyor.
Genç kız feci şekilde can verirken, durumu uzaktan saniye saniye izleyen sevgilisi koşarak olay yerine gidiyor ancak iş işten geçmiş oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem