Sessiz sedasız Soma’ya gitti

Manisa Soma’da yaşanan maden faciası sonrası ünlü isimler Twitter’dan üzüntülerini ve duygularını dile getirdi. Şarkıcı Murat Boz da Twitter’dan açıklama yapan isimlerden biriydi. Boz Twitter açıklamasıyla yetinmeyip soluğu Soma’da aldı. Sessiz sedasız So

Sessiz sedasız Soma’ya gitti

Manisa Soma’da yaşanan maden faciası sonrası ünlü isimler Twitter’dan üzüntülerini ve duygularını dile getirdi. Şarkıcı Murat Boz da Twitter’dan açıklama yapan isimlerden biriydi. Boz Twitter açıklamasıyla yetinmeyip soluğu Soma’da aldı. Sessiz sedasız Soma’ya giden ünlü şarkıcı çalışmaları yerinde izledi. Murat Boz hayatını kaybeden madencilerin yakınlarına başsağlığı dilediği iddia ediliyor.

Murat Boz’un bu hareketi sosyal medyada büyük takdir topladı. Ünlü şarkıcı Boz Soma’daki facia sonrası attığı ‘Soma’da hayatını kaybeden kardeşlerimizin Ailelerine ve özellikle Çocuklarına maddi manevi destek olmak boynumun borcudur. Gereken neyse yapacağım’ tweeti ile yine takdir toplamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem