Servisçilerin kavgasında kan aktı: 3 yaralı

Karabük'te servisçilerin bıçaklı kavgasında biri ağır 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, servis şoförü Bahattin S. ile Burhan D. arasında servis güzergahı üzerinde yapılan değişiklik nedeniyle sabah saatlerinde telefonla tartışma yaşandı. Bahattin S.

Servisçilerin kavgasında kan aktı: 3 yaralı

Karabük'te servisçilerin bıçaklı kavgasında biri ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, servis şoförü Bahattin S. ile Burhan D. arasında servis güzergahı üzerinde yapılan değişiklik nedeniyle sabah saatlerinde telefonla tartışma yaşandı. Bahattin S. akşam üzeri konuşmak üzere Burhan D.'yi servis araçlarının bulunduğu garaja çağırdı. Burada başlayan tartışmaya kavgaya dönüştü.

Yaşanan kavgadan dolayı servis şoförü Burhan D.'nin oğlu Şevket D. yanında getirdiği meyve bıçağı ile önce Bahattin S.i'yi (58) ardından ise Güray K. (24) ve Koray K.'yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken durumu ağır olan Bahattin S. ise ameliyata alındı. Diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olay sonrası, bıçaklı kavgaya karıştıkları iddia edilen Burhan D. ve Akın Ü. ile babasına saldıran şahısların aracının camlarını kıran Sadık S. mala zarar vermeden dolayı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 3 kişiyi bıçaklayarak kaçan Şevket D. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Polis ekipleri çevrede yaptıkları incelemede olayda kullanılan bıçağı kümes içerisinde bulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler