Sertap Erener ABD Yolcusu

Türkiye'yi terk edip ABD'de yaşayacağı iddia edilen Sertab Erener, sadece bir dünya albümü yapmak için 2 aylığına ABD'ye gideceğini açıkladı.Samsun'a konser vermek için gelen ünlü pop sanatçısı Sertab Erener, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde bir müzik mark

Sertap Erener  ABD Yolcusu


Türkiye'yi terk edip ABD'de yaşayacağı iddia edilen Sertab Erener, sadece bir dünya albümü yapmak için 2 aylığına ABD'ye gideceğini açıkladı.

Samsun'a konser vermek için gelen ünlü pop sanatçısı Sertab Erener, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde bir müzik marketin davetlisi olarak imza gününe katıldı. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Erener, fotoğraflarını imzalayıp, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Artık Türkiye'de yaşamayacağı, ABD'ye yerleşerek hayatını orada sürdüreceği yönündeki spekülasyonlara cevap veren Sertab Erener, bu tür haberlerin nereden çıktığını bilmediğini ve yalan olduğunu söyledi. Bir albüm hazırlığında olduğunu, tüm dünyaya sunulacağı için 2 aylığına hazırlıklar için ABD'ye gideceğini belirten Erener, "Sadece kayıt için 2 ay yokum. Sadece terk ettiğim yer İstanbul, artık Bodrum'da yaşayacağız. Anlam vermediğim bir nedenle böyle bir dedikodu yayıldı. Türkiye'den ayrılma gibi bir niyetim yok" dedi.

11 Eylül'de Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda 15. sanat yılını kutlamaya hazırlandığını dile getiren Erener, bunun kendi isteği olduğunu ama otobiyografi şeklinde geçeceğini kaydetti. Üzerinde emeği olan, kendisine destek veren bir çok insanın konserde sahne alacağını dile getiren Erener, Demir Demirkan, Sezen Aksu, Levent Yüksel, Nil Karaibrahimgil ve genç sanatçı Özgül'ün programda sahne alacağını, gecenin DVD haline de getirileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem