"Şerefsizlik etme lan!"

TBMM Genel Kurulu'nda gece yarısına kadar süren Kamu Finansman Yasa Tasarısı görüşmeleri CHP'li Kamer Genç'in Başbakan Erdoğan'ın muhalefetin "kudurduğu" yolundaki sözlerini gündeme getirmesi üzerine gerildi. Öcalan'ın Nevruz mesajındaki "İslam bayrağı" n

"Şerefsizlik etme lan!"

TBMM Genel Kurulu'nda gece yarısına kadar süren Kamu Finansman Yasa Tasarısı görüşmeleri CHP'li Kamer Genç'in Başbakan Erdoğan'ın muhalefetin "kudurduğu" yolundaki sözlerini gündeme getirmesi üzerine gerildi. 

Öcalan'ın Nevruz mesajındaki "İslam bayrağı" nitelemesini hatırlatan Genç, "Bunun anlamı şudur: Türk bayrağını kaldıracağız. Türkiye Cumhuriyeti devletini feshedeceğiz. İslam devletine dayalı bir devlet kuracağız. Arkasından da Tayyip Erdoğan çıkıyor diyor ki Eskişehir'de: "Efendim, bizim bu muhaliflerimiz var ya, biz terörde başarıya ulaşacağız diye muhalefet partileri üzüntüsünden çılgına dönüyor, kuduruyor" deyince AK Partili Nurettin Canikli, "Öyle bir şey söylemedi, öyle bir ifade yok" diye müdahale etti. 
 
Genç sözlerine, "Tayyip Bey, sen, siyasi rakiplerin, eğer bir başarı kazandığı zaman üzüntüden çılgına dönüp de kuduruyor musun kudurmuyor musun?" diye devam edince tepki bu kez AK Partili Mustafa Şahin'den geldi. Şahin'in "Şerefsizlik etme lan! Hey!" sözlerinin ardından tartışma laf atmalarla sürdü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler