Serdar Ortaç evliliğe yakın

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç önceki gece eğlenceli bir program yaptı. İrlandalı sevgilisi Chloe Loughnan da Serdar Ortaç’ı dinlemeye gelenler arasındaydı. Hayranlarına birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan sanatçı sahneyi vokalistlerine verdiği sırada, sevgi

Serdar Ortaç evliliğe yakın

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç önceki gece eğlenceli bir program yaptı.
 
İrlandalı sevgilisi Chloe Loughnan da Serdar Ortaç’ı dinlemeye gelenler arasındaydı. Hayranlarına birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan sanatçı sahneyi vokalistlerine verdiği sırada, sevgilisinin yanına gitti ve sevgi sözcükleri söyleyip, meraklı bakışlara aldırmadan uzun uzun öpüştü.
 
Şarkı aralarında da oldukça çarpıcı açıklamalar yapan Ortaç; ‘Çok kısa süre içinde sürpriz bir nikah olabilir. Artık evliliği geciktirmeyeceğiz. Çocuğumu kucağıma alıp sevmek istiyorum’ dedi.
 
"OĞLUM İYİ DÜŞÜNDÜN MÜ?"
Sık sık seyircilere de laf atan Ortaç; ‘Haydi ayağa şimdi. Hep birlikte sabaha kadar oynayacağız’ dedi.
 
Sahnede bir kişi, sevdiği kıza evlenme teklif etmek isteyince Serdar Ortaç’ın tepkisi ilginç oldu.
 
‘Ben daha bir kere teklif edemedim. Benim sahnemden bugüne kadar 6 kişi sevgilisine evlenme teklif etti. Oğlum iyi düşündün mü?” diye konuştu.
 
Ortaç, daha sonra şöyle devam etti:
“Bak şimdi beni iyi dinle; önce ilk çocuğu yapacaksın, kadın gayet iyi. Sonra ikinci çocuk olacak kadın yine gayet iyi. Sonra üçüncüyü yapacaksın ve kadın artık değişecek. Tüm kadınlar aynısını yapıyor’ dedi. Adam teklif etmekte ısrar edince mikrofonu uzatarak; ‘Al, Allah cezanı vermesin!’ dedi.
 
"KESİN SANA BİR ŞEY YAPMIŞLAR"
Hakan Isırtman isimli 35 yaşındaki genç, sevgilisi 26 yaşındaki Fatma Nur İnce isimli genç hanıma yaklaşık 650 kişinin içinde “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Sevgilisi de bu teklife ‘evet’ diyerek yanıt verdi.
 
Serdar Ortaç Hakan Isırtman’a ne kadar süredir birlikte olduklarını sorup ‘8 aydır’ yanıtını alınca; ‘Oğlum kesin sana bir şey yapmışlar’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem