Serdar Ortaç bekarlığa savaş ilan etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uzun bir süre sonra sahne alan Serdar Ortaç, bekar hayranlarına seslenerek, "Bekar kimse kalmasın, herkes evlensin. Ben evlendim, sizler de evlenin" dedi.Gümbet Barlar Sokağı'ndaki bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç, yaklaşık 2

Serdar Ortaç bekarlığa savaş ilan etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uzun bir süre sonra sahne alan Serdar Ortaç, bekar hayranlarına seslenerek, "Bekar kimse kalmasın, herkes evlensin. Ben evlendim, sizler de evlenin" dedi.

Gümbet Barlar Sokağı'ndaki bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç, yaklaşık 2 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Ortaç, bekar olan hayranlarından evlenmelerini istedi. Ortaç, "Hepiniz 1993 yılından bu yana kadar bütün şarkılarımı sizin için okuyacağım. Arkadaşlar artık hepimiz evlenip barklanmak zorundayız. Bu gece buradaki herkes evliliğe karar vermek zorunda. Artık bekarlar ile işimiz olmaz" diyerek "İşim Olmaz" şarkısını seslendirdi. Şarkının ardından en öndeki hayranlarına seslenen Ortaç, "Bu önde duran 4 kız evlenecek. Bundan sonra size kimse balım, cicim, bebeğim demeyecek. Artık size bir tek kocanız diyecek bu sözleri. Ben öyle yaptım ve çok güzel oldu" dedi. Ortaç daha sonra ise "Balım, Cicim, Meleğim" şarkısını seslendirdi.

"HASTALIĞIMI ATLATTIM"

Hastalığını atlattığını da söyleyen Ortaç, sahnede kadeh kaldırarak, "Sağlığım yerine geldi. Bunun için kaldırıyorum kadehimi. Herkes bana bu çocuk adam olmaz diyordu. Şu an geldiğim yere bakın. Çok şükür sağlığıma da yeniden kavuştum" dedi.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Ortaç, söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ortaç'ın dinleyenler arasında eşi Chloe Loughnan da yer aldı.

Serdar Ortaç bekarlığa savaş ilan etti

Serdar Ortaç bekarlığa savaş ilan etti

Serdar Ortaç bekarlığa savaş ilan etti

Serdar Ortaç bekarlığa savaş ilan etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler