Şener Sözleşmeyi İmzaladı

 Düzenlenen imza töreninde ayrıca, projeye finansman sağlayan bankalar National Commercial Bank (NCB), Arab National Bank (ANB) ve Saudi British Bank (SABB) ile de toplam 1.2 milyar dolar tutarındaki kredi sözleşmeleri için imzalar atılarak finansman için

Şener Sözleşmeyi İmzaladı

 

Düzenlenen imza töreninde ayrıca, projeye finansman sağlayan bankalar National Commercial Bank (NCB), Arab National Bank (ANB) ve Saudi British Bank (SABB) ile de toplam 1.2 milyar dolar tutarındaki kredi sözleşmeleri için imzalar atılarak finansman için mutabakat sağlandı.
 
 
‘Hızlı yükseliyoruz’
 
GACA Başkanı Prens Fahad Bin Abdullah Bin Mohammed Al Saud’un ev sahipliğinde gerçekleşen törende,Trabzonspor Kulübünün Başkanı Sadri Şener'in kardeşi TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, TAV Havalimanları Körfez Arap Ülkeleri Direktörü ve ACI Temsilcisi Dr. Waleed Youssef, Al Rajhi Holding Başkan Yardımcısı Riyadh Al Birdisi ve Saudi Oger Başkan Yardımcısı Hisham Al Shoaibi yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler