Senaryo gerçek oluyordu!

13 askerin şehit düştüğü çatışma başlamadan hemen önce "Fedakar" filminin ekibi bölgede çekim yapmaya gidiyordu.Senaryoya göre özürlü bir Türkmen kızını Suriye'den kaçırmaya çalışan bir gazeteci kızı sırtına alır dağlarda ilerlemeye çalışırlar. Dağlardan

Senaryo gerçek oluyordu!

13 askerin şehit düştüğü çatışma başlamadan hemen önce "Fedakar" filminin ekibi bölgede çekim yapmaya gidiyordu.

Senaryoya göre özürlü bir Türkmen kızını Suriye'den kaçırmaya çalışan bir gazeteci kızı sırtına alır dağlarda ilerlemeye çalışırlar. Dağlardan geçerken çatışma sesleri gelir ve iki kayanın arasına gizlenip çatışmanın bitmesini beklelerler. İşte tam bu sahnenin çekimini yapmak üzere bölgeye giden ekip iki çatışmanın arasında kaldı. Gazeteciyi canlandıran Yerkan Kahraman CnnTürk'te başlarından geçenleri şöyle anlattı:

"Çatışmanın yaşandığı alana 500 metre kala arabamız bozuldu, problemi hemen hallettik. O sırada yanımızdan panzerler geçti ve bir barikat kurdular. Bize de geri dönmemizi söylediler. Silvan'a dönerken olay yerine giden bir sürü helikopter gördük. Çok gürültülüydü çatışma seslerini duyduk tedirgin olduk korktuk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler