Şemdinli'de 4 PKK'lı öldürüldü

Hakkari Valiliği, Şemdinli’deki çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 4 PKK’lının ise etkisiz hale getirildiği ve 6’sının ise teslim olduğunu bildirdi.Hakkari Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Şemdinli ilçesi kırsalında halkımızdan alınan bilgiler d

Şemdinli'de 4 PKK'lı öldürüldü

Hakkari Valiliği, Şemdinli’deki çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 4 PKK’lının ise etkisiz hale getirildiği ve 6’sının ise teslim olduğunu bildirdi.

Hakkari Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Şemdinli ilçesi kırsalında halkımızdan alınan bilgiler doğrultusunda yürütülen geniş çaplı operasyonlar neticesinde silahları ile birlikte 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1’i yaralı 4 terörist sağ olarak ele geçirilmiş ve 2 terörist de kendiliğinden güvenlik güçlerimize teslim olmuştur. Operasyonlarda 5 güvenlik görevlimiz şehit olmuş ve 1 güvenlik görevlimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır, yaralımıza acil şifalar dileriz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem