Sembolik devir teslim gerçekleşti

Her yıl 23 Nisan’da coşkuyla kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürünü temsili devir teslim töreni gerçekleştirildi. Bedri Rahmi Eyüp oğlundan Armağan Baykan, Şeyda Tekkan, Sena Yılmaz Genç

Sembolik devir teslim gerçekleşti

Her yıl 23 Nisan’da coşkuyla kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürünü temsili devir teslim töreni gerçekleştirildi.

 

Bedri Rahmi Eyüp oğlundan Armağan Baykan, Şeyda Tekkan, Sena Yılmaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Birdal Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Birdal Öztürk genel durumu hakkında bilgi verdi. Sporun ’ın mevcut durumunun geliştirilmesine yönelik projelerini anlattı. Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sembolik olarak gerçekleştirilen makam devir teslim töreninde makam koltuğuna Armağan Baykan oturdu.

 

Öğrencilere başarı dileklerini sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Birdal Öztürk, günün anısına öğrencilere hediyeler takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra makam devir teslim töreni sona erdi.

23-nisan-11.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler