Selimiye doldu taştı

Mimar Sinan'ın "Ustalık eserim" dediği UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan tarihi Edirne Selimiye Camii, bayram namazında doldu taştı.Müslümanların akın ettiği Selimiye Camii'nde vatandaşlar Kurban Bayramı coşkusunu, Edirne İl Müftüsü Emrullah

Selimiye doldu taştı

Mimar Sinan'ın "Ustalık eserim" dediği UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan tarihi Edirne Selimiye Camii, bayram namazında doldu taştı.

Müslümanların akın ettiği Selimiye Camii'nde vatandaşlar Kurban Bayramı coşkusunu, Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm'ün verdiği vaazı dinleyerek yaşadı. Her bayram olduğu gibi bu bayram da Selimiye Camii binlerce kişiyi ağırladı. Edirneliler ve çevre illerden gelenler bayram namazlarını Edirne Selimiye Camii'nde kıldı. Kalabalık bir cemaatle kılınan bayram namazı çıkışında vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştı.

Selimiye doldu taştı

Selimiye doldu taştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem