Selahattin Demirtaş PKK saldırısı fotoğraflarını paylaştı

Selahattin Demirtaş, bugün partisinin Kadıköy mitinginde Ağrı'da yaşanan PKK saldırısıyla ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu. Demirtaş, mitingde yaptığı konuşmada saldırıyla ilgili şunları söyledi:"Dün Ağrı'da bir çatışma değil, sahnesi önceden planlan

Selahattin Demirtaş PKK saldırısı fotoğraflarını paylaştı

Selahattin Demirtaş, bugün partisinin Kadıköy mitinginde Ağrı'da yaşanan PKK saldırısıyla ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu. Demirtaş, mitingde yaptığı konuşmada saldırıyla ilgili şunları söyledi:

"Dün Ağrı'da bir çatışma değil, sahnesi önceden planlanmış, önceden provası yapılmış, sahte bir kurgu operasyon vardı ve orada mümkün olduğunca fazla cenaze çıkarmaya çalıştılar. 15 askeri çatışma bölgesinde bırakıp terk ettiler. Bunlardan 8'i yaralıydı yaralı. Yaralı askerleri çatışma bölgesinde bırakıp geri çekildiler. Neden? Orada o askerler yaşamını yitirsin ve ülkede AKP'nin oyları tavan yapsın diye. Ne oldu peki? HDP'li arkadaşlarımız çatışma bölgesine giderek HDP'li yönetici arkadaşlarımız yaralı askerleri oradan alıp çıkartarak, kendi elleriyle alıp çıkarttılar."

120420151848541167096_2.jpg

Mitingdeki bu sözlerinin ardından sosyal medyadan da fotoğraflar paylaşan Demirtaş, "Ağrı'da HDP'li arkadaşlarımız yaralı askerleri taşıyıp çıkardılar" dedi. Demirtaş, HDP'li Cezmi Budak'ın da öldürüldüğünü belirtti.

120420151849241176973_2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem