Şehitlerin isimleri yazılıyor

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde, 6 Eylül'de PKK'lı teröristlerin düzenlediği hain saldırı sonucu şehit olan 16 askerin ismi devam eden operasyonlarda PKK hedeflerine atılan top mermilerinin üzerine yazılıyor.Top mermilerinin üzerine Dağlıca bölgesinde PKK'

Şehitlerin isimleri yazılıyor

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde, 6 Eylül'de PKK'lı teröristlerin düzenlediği hain saldırı sonucu şehit olan 16 askerin ismi devam eden operasyonlarda PKK hedeflerine atılan top mermilerinin üzerine yazılıyor.

Top mermilerinin üzerine Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen 16 askerden Tabur Komutanı Kurmay Yarbay İlker Çelikcan, Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün, Astsubay Kıdemli Çavuş Cemre Salih Gözen, Van'ın Saray ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 23 yaşındaki 20 günlük Teğmen Emre As'ın ve Amanos Dağları'nda PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Er Ufuk Demirel'in isimleri yazıldı.

Havadan ve karadan devam eden operasyonlarda Bölücü Terör Örgütü'ne ait tespit edilen barınak ve silah mevzileri vurulurken, çok sayıda terörist de öldürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler