Şehitlerimizin kimlikleri belirlendi

Bitlis'in Güroymak İlçesi yakınlarında PKK'lı teröristlerin karayolundan geçen polis aracına düzenlediği bombalı saldırısında şehit olan 5 polis memurunun isimleri belirlendi. Yaşanan patlamada Şaban Kılıçaslan(Adana), Bülent Emen(Balıkesir), Volkan Sabaz

Şehitlerimizin kimlikleri belirlendi

Bitlis'in Güroymak İlçesi yakınlarında PKK'lı teröristlerin karayolundan geçen polis aracına düzenlediği bombalı saldırısında şehit olan 5 polis memurunun isimleri belirlendi. Yaşanan patlamada Şaban Kılıçaslan(Adana), Bülent Emen(Balıkesir), Volkan Sabaz(Ağrı), Kamran Ercan(Van) ve Yalçın Demir(Ağrı) şehit olurken, Ferit Eraslan(Muş), 2 yaşındaki kızı Hiramus Eraslan(Muş) ile Resul Eraslan(Muş) adlı vatandaşlarda hayatını kaybetti.

 

Patlamada yaralanan Muş'un Donatım Köyü'nden olan Mehmet Korkmaz ile diğer iki yaralının ise tedavileri sürüyor. Bu arada, şehit olan polisler için yarın Bitlis Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenleneceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler