Şehitlerimiz billboardlarda!

Geçen hafta MHP'den istifa ederek bağımsız kalan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, geçen perşembe günü, Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırıda şehit olan 13 askerin fotoğraflarını ilçedeki billboardlara astırdı.Kırmızı zemin üzerine 'R

Şehitlerimiz billboardlarda!

Geçen hafta MHP'den istifa ederek bağımsız kalan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, geçen perşembe günü, Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırıda şehit olan 13 askerin fotoğraflarını ilçedeki billboardlara astırdı.

Kırmızı zemin üzerine 'Ruhunuz Şad Olsun' yazısının altında tüm şehitlerin fotoğraflarına yer veren Başkan Yıldırım, Türk bayrağının bulunduğu tasarımın üzerinde 'Minnettarız' diye de yazdırdı.

İLGİYLE KARŞILANDI
İlçenin belirli noktalarındaki billboardları süsleyen şehit fotoğraflarının bulunduğu afiş, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Diyarbakır'da şehit düşen 13 Mehmetçik için gerçekleştirdiği billboard çalışmasıyla şehit ailerininin, şehit analarının acısına bir nebze olsun ortak olmak istediklerini söyledi. Aksu halkının şehitlere minnet borcunu en azından bu şekiyle

ödemeye çalıştığını belirten Başkan Yıldırım, "Bir gayemiz de gelecek yeni şehitler olmasın mesajı vermek" dedi. Bu anlamıyla ilçedeki billboardlarının toplumsal bir tepkinin de tezahürü olduğunu belirten Yıldırım, "Eğer baba ocaklarına düşen şehit acısına,

evlat acısına karşı duyarsız bir toplum oluşursa o zaman daha çok şehit haberi alacağız. Evlere daha fazla acı düşücek. Bu olmasın istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler