''Şehitler varken bedelli olmaz''

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Atatürk'ü anma töreninde gazetecilere bedelli askerlikle ilgili açıklamada bulundu:''Hükümet tarafından hazırlanan projeyi doğru bulmuyorum. Terör devam ederken, köylü, fakir fukara çocukları al bayrağa sarılıp aileler

''Şehitler varken bedelli olmaz''

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Atatürk'ü anma töreninde gazetecilere bedelli askerlikle ilgili açıklamada bulundu:

''Hükümet tarafından hazırlanan projeyi doğru bulmuyorum. Terör devam ederken, köylü, fakir fukara çocukları al bayrağa sarılıp ailelerine geri gelirken, böyle bir proje doğru bir proje değil. Bunu şu anda, şu aşamasıyla, bu haliyle doğru bulmuyorum.''        

Bu görüşün kendisine ait olduğunun altını çizen İnce, ''Ben MYK'de görüşülmüş parti görüşü olarak bunu söylemiyorum. Yalova milletvekili Muharrem İnce olarak söylüyorum. Bu aşamada, bu doğru bir proje değil'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler