Şehit’in cenazesi Trabzon'da

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan jandarma onbaşı Metin Çetin'in cenazesi, Trabzon'a getirildi. Şehit Çetin'in cenazesi, askeri uçakla Trabzon Havalimanı'na getirildi. Havaalanında şehit onbaşının ailesi ve yakınlarının yanı sı

Şehit’in cenazesi Trabzon'da

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan jandarma onbaşı Metin Çetin'in cenazesi, Trabzon'a getirildi.

Şehit Çetin'in cenazesi, askeri uçakla Trabzon Havalimanı'na getirildi. Havaalanında şehit onbaşının ailesi ve yakınlarının yanı sıra Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan, 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Abdullah Baysar, İl Jandarma Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, askeri ve sivil erkan ile vatandaşlar hazır bulundu.

Askeri törenle uçaktan indirilen şehit jandarma onbaşı Metin Çetin'in cenazesi daha sonra ambulansa konularak memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem