Şehit ve kızı son yolculuklarına uğurlandı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ve 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem Çiftçi, son yolculuğuna uğurlandı. Çınar ilçesinde teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit düşen polis memu

Şehit ve kızı son yolculuklarına uğurlandı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ve 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem Çiftçi, son yolculuğuna uğurlandı.

Çınar ilçesinde teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ile hayatını kaybeden 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem Çiftçi için ilk tören Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde düzenlendi. Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal, Vali Hüseyin Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, askeri erkan, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, şehidin annesi Mevlüde, babası Ali İhsan Çiftçi, kayınvalidesi Kamile Sönmez, kayınbabası Zarif Sönmez ve meslektaşları ile askeri erkan katıldı. Törende konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Alattin Akman, alçak saldırı sonucu örgütün maskesinin bir kez daha düştüğünü, tüm vatandaşların bir kez daha gördüğünü belirterek, bölücü terör örgütü mensuplarının beşiğinde uyuyan bebekler ve evinde istirahat eden polisler ile ailelerine ve ikamet eden sivil vatandaşları hedef gözetmeksizin katlettiğini kaydetti.

Konuşmanın ardından şehit ve kızı için dualar okundu. Duaların ardından naaşlar omuzlara alınarak, salavatlar eşliğinde cenaze aracına taşındı. Bu sırada şehidin annesi, babası ve kayınvalidesi ile kayınbabası ağıtlar yakarak gözyaşlarına boğuldu. Törenin ardından şehit polis ve kızının cenazeleri, son yolculuklarına uğurlanmak üzere Hatay'a gönderildi.

ŞEHİDE VE KIZININA VEDA

PKK'lı teröristlerin emniyet lojmanlarına bomba yüklü kamyonet, roketatar ve otomatik silahlarla saldırısı sonucu 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem ile birlikte şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi'nin cenazesi, Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Açıkdere Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Şehit polis ve kızının cenazesi kılınan namazın ardında toprağa verildi.

Cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı da katıldı.

(İHA)

Şehit ve kızı son yolculuklarına uğurlandı

Şehit ve kızı son yolculuklarına uğurlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler