Şehit ve gazi aileleri indirimli uçacak

Pervaneli uçaklarla sefer düzenleyen Borajet, iç hat uçuşlarında geçerli yeni bir kampanya başlattı. Şirket, şehit ailelerini, gazilerin eş ve çocuklarını 31 Mart’a kadar yüzde 50 indirimli uçuracak. Zorunlu askerlik süresinin 12 aya düşürülmesinden sonra

Şehit ve gazi aileleri indirimli uçacak

Pervaneli uçaklarla sefer düzenleyen Borajet, iç hat uçuşlarında geçerli yeni bir kampanya başlattı. Şirket, şehit ailelerini, gazilerin eş ve çocuklarını 31 Mart’a kadar yüzde 50 indirimli uçuracak. Zorunlu askerlik süresinin 12 aya düşürülmesinden sonra erken terhis edilen askerlerin ailelerine daha erken kavuşmaları için uçak biletinde yüzde 20 indirim uygulayacak şirket, emniyet teşkilatı mensupları polisleri de, yüzde 20 indirim kampanyasından faydalandıracak. İndirim kampanyası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uçuşlarında da geçerli sayılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem