Şehit sayımız 3'e yükseldi

Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçesinde terör saldırısı ve şimşek çakması sonucu 3 asker şehit olurken, 1'i ağır 3 asker ise yaralandı. Terör saldırısının ardından bölgede başlatılan operasyonlarda 3 terörist ölü ele geçirildi, olayla ilgili 1 çoban i

Şehit sayımız 3'e yükseldi

Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçesinde terör saldırısı ve şimşek çakması sonucu 3 asker şehit olurken, 1'i ağır 3 asker ise yaralandı. Terör saldırısının ardından bölgede başlatılan operasyonlarda 3 terörist ölü ele geçirildi, olayla ilgili 1 çoban ise gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beytüşşebap ilçesi 2. Köprü mevkiinde operasyonel faaliyet yürüten askeri birliğe bir grup terörist tarafından uzun namlulu silah ve roket atarlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 asker şehit olurken, 1'i ağır 3 asker ise yaralandı.

Öte yandan, Uludere ilçesi Gülyazı Jandarma Tabur Komutanlığı'nda görevli bir asker nöbet tutarken şimşek çakması sonucu şehit oldu. Şehit askerlerin yapılacak törenin ardından memleketlerine uğurlanacağı belirtildi.
 Beytüşşebap ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırının ardından bölgede başlatılan operasyonda 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği belirtildi. Geniş kapsamlı operasyon sürdüren güvenlik kuvvetleri terör saldırısı olayı ile ilgili Hisarkapı köyünde çobanlık yapan Sacit T.'yi gözaltına aldı. Bölgede operasyonların sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem