Şehit polisin kızı yürekleri yaktı!

Adana'da radar uygulaması yaparken bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan polis için tören düzenlendi. Törende şehidin kızının feryadı yürek dağladı.Adana'da radar uygulaması yaparken bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan Bölge Trafik Müdürlüğünde

Şehit polisin kızı yürekleri yaktı!

Adana'da radar uygulaması yaparken bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan polis için tören düzenlendi. Törende şehidin kızının feryadı yürek dağladı.

Adana'da radar uygulaması yaparken bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan Bölge Trafik Müdürlüğünde görevli polis memuru Recep Önder (46) için tören düzenlendi. Polis memurunun kızı Gülşah'ın "Baba ne olur gitme" diye ağıt yakması törene katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Şehit polis memuru Recep Önder'in cenazesi, hayatını kaybettiği Numune Hastanesi morgundan alınarak Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Buradaki törene Vali Hüseyin Avni Coş, Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 6. Kolordu Komutan Vekili Tümgeneral Sezai Bostancı, Jandarma Alay Komutanı Murat Koç ile şehit polis memurunun eşi Meliha, kızı Gülşah, oğlu Hakan, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Şehidin eşi Meliha Önder, "Allah'ın bana sabır ver" diye gözyaşı döktü. Vali Hüseyin Avni Coş, şehit eşine sabır diledi, kızı Gülşah'ı ise teselli etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından polis memuru Recep Önder için Müftü İsmail Canbolat dua etti. Şehit polis memuru Recep Önder'in cenazesinin Emniyet Müdürlüğü'nden götürülmesi sırasında bir polis memuru arkadaşının fotoğrafını öptü, şehit polis memurunun kızı Gülşah'a sarıldı, ağladı.

Bu arada, Gülşah'ın ağıtları da katılanlara duygulu anlar yaşattı. Babasının tabutunun arkasından "Baba ne olur gitme" diyerek bağıran genç kızı yakınları güçlükle teskin etti. Önder'in cenazesi Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Bölecekli beldesinde toprağa verilecek.

Polis memuru Recep Önder, bugün saat 10.00 sıralarında Adana-Mersin karayolunun 18. kilometresinde radar uygulaması yaparken Çağ Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi R. Rana Çelik'in (22) kullandığı 01 ARU 60 plakalı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler