Şehit Polisin Ailesine Acı Haber Verilemedi

Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis Nuri Yazanel'in Kayseri'deki ailesine ulaşamadı. Şehidin ailesinin Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan kızlarının yanında olduğu öğrenildi. Diyarbakır'ın Silvan ka

Şehit Polisin Ailesine Acı Haber Verilemedi

Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis Nuri Yazanel'in Kayseri'deki ailesine ulaşamadı. Şehidin ailesinin Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan kızlarının yanında olduğu öğrenildi. Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis memuru Nuri Yazanel'in Kocasinan ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Barış Manço Caddesi'nde bulunan baba evine giden ekipler, ailesini burada bulamadı. Şehit Nuri Yazanel'in annesi Latife Yazanel ve babası Davut Yazanel'in Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan kızlarının yanında bulunduğu öğrenildi.

Şehit Yazanel'in kendi sosyal paylaşım hesabında, 1 Aralık tarihinde Hakkari Yüksekova'da PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve GATA'da tedavi görürken şehit olan Mustafa Yavaş'ın fotoğrafını profil fotoğrafı olarak koyduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem