Şehit polis ve yaralılar Ankara'da

Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk Büyükelçiliği'ne yapılan saldırıda hayatını kaybeden özel harekat polisi Sinan Yılmaz ve yaralanan 3 polis memuru, ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi. Polislerle birlikte aileleri de yurda döndü.Sağlık Bakanlığı'nın

Şehit polis ve yaralılar Ankara'da

Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk Büyükelçiliği'ne yapılan saldırıda hayatını kaybeden özel harekat polisi Sinan Yılmaz ve yaralanan 3 polis memuru, ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi. Polislerle birlikte aileleri de yurda döndü.

Sağlık Bakanlığı'nın tahsis ettiği ambulans uçak ile saat 12.30 sıralarında Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptı. Geçici görevle Somali'de bulunduğu sırada hayatını kaybeden Yılmaz, memleketi Amasya'ya götürülerek toprağa verilecek. Biri ağır, yaralı 3 polis ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem