Şehit olan babasını karşıladı

Mardin'in Dargeçit ilçesindeki hain pusuda şehit edilen polis memuru Ercan Hırçın, memleketi Karabük'e gönderilmek üzere Zonguldak Havaalanına getirildi. Şehidi 4 yaşındaki kızı Melis ile 1 yaşındaki kızı İpek karşıladı.Mardin'in Dargeçit ilçesinde terör

Şehit olan babasını karşıladı

Mardin'in Dargeçit ilçesindeki hain pusuda şehit edilen polis memuru Ercan Hırçın, memleketi Karabük'e gönderilmek üzere Zonguldak Havaalanına getirildi. Şehidi 4 yaşındaki kızı Melis ile 1 yaşındaki kızı İpek karşıladı.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde terör örgütü mensuplarının kurduğu hain tuzakta şehit edilen polis memuru Ercan Hırçın, sol yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Karabük'e gönderildi. Askeri uçakla Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan havaalanına getirilen şehidin cenazesini protokol, ailesi, yakınları ve vatandaşlar karşıladı.

MİNİK MELİS HERŞEYDEN HABERSİZ BABASININ TABUTUNA BAKTI

Cenazenin taşınması sırasında şehidin eşi Nurten Hırçın gözyaşlarını tutamadı. Hırçın'ın kızları 1 yaşındaki İpek ile 4 yaşındaki Melis'de havaalanında babalarını karşıladı. Yakınlarının kucağında, her şeyden habersiz babalarının tabutuna bakan minik kızlar, törene katılan herkesin yüreğini dağladı. Şehit polis Ercan Hırçın'ın 4 yıldan buyana Mardin'de görev yaptığı ve kendi istediği ile Terörle Mücadele Şubesi'ne geçtiği öğrenildi.

VATANDAŞLAR YOL BOYUNCA TÜRK BAYRAKLARIYLA ŞEHİDİ KARŞILADI

Ercan Hırçın'ın cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere cenaze arabasına konularak Karabük'e gönderildi. Karabük'ün Yenice ilçesinde çok sayıda vatandaş da yol boyunca dizilerek, Türk bayrakları ile şehidi karşıladı.

Şehit olan babasını karşıladı

Şehit olan babasını karşıladı

Şehit olan babasını karşıladı

Şehit olan babasını karşıladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler