Şehit Komutanın Trabzon sevgisi!

Muş'un Malazgirt ilçesi İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız, ailesi ile birlikte uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı ve yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.   Binbaşı Kulaksız'ın Amasya'nın Merzifon ilçesinden olduğu ve Muş

Şehit Komutanın Trabzon sevgisi!
Muş'un Malazgirt ilçesi İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız, ailesi ile birlikte uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı ve yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
 
Binbaşı Kulaksız'ın Amasya'nın Merzifon ilçesinden olduğu ve Muş'a atanmadan önce Rize'de 3 yıl görev yaptığı öğrenilirken Rize'de görev yaptığı sırada emrinde bulunan askerler sosyal medya üzerinden üzüntülerini paylaştılar.
 
ARABASINA 'BİZE HER YER TRABZON' YAZARDI
 
Şehit Binbaşı Kulaksız'ın askerlerinden İlker Tosun'un attığı mesajda ise Komutanın Trabzon sevgisi dikkat çekiyor. Tosun yazdığı mesajda "hergün birliğe geldiği arabasının arkasında 'Bize Her Yer Trabzon' yazardı ifadeleri dikkat çekti.
 
22-003.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler