Şehit komiser yardımcısı törenle memleketine uğurlandı

Batman'da dün PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan komiser yardımcısı Burhan Gatfar için tören düzenlendi.Batman Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen cenaze törenine şehidin eşi komiser Semra Gatfar, iki erkek çocuğu, Batman Valisi Azmi Çel

Şehit komiser yardımcısı törenle memleketine uğurlandı

Batman'da dün PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan komiser yardımcısı Burhan Gatfar için tören düzenlendi.

Batman Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen cenaze törenine şehidin eşi komiser Semra Gatfar, iki erkek çocuğu, Batman Valisi Azmi Çelik, askeri erkan, Emniyet Müdürü Necati Denizci, kurum müdürleri, AK Parti İl Başkanı Diyadin Uçar, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve şehidin silah arkadaşları katıldı.

Törende konuşan Batman İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, gerçekleştirilen haince saldırının teşkilatlarının gözünü korkutamayacağını, dün olduğu gibi yarın da devletin bekası, ülkenin birlik ve beraberliği için meslektaşlarının canları pahasına mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

"HAİNLER EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLARDIR"

Hainlerin emellerine ulaşamayacağını belirten Emniyet Müdürü Necati Denizci, şehidin kanının yerde kalmayacağı sözü verdi. Denizci, "Bu hainler semalarımızdan al bayrağın ineceğini düşünüyorlarsa bilsinler ki ulaşmak istedikleri emeller bir hayalden öteye gitmeyecektir. Kahraman şehidimizin değerli ailesi Semra komiserim başın sağ olsun. Şehidimizin geride bıraktığı aile efradı ve çocuklarının boyunları asla bükülmeyecektir. Aziz hatırasını gururla yaşatıp, onurla yaşayacaklardır. Sana söz veriyorum şehidim. Gözün arkada kalmasın, bu hain saldırıyı gerçekleştirenler en kısa zamanda adalet önünde hesap vereceklerdir" dedi.

Törende fenalaşan şehidin eşi Semra komiser ve şehidin babası Zeki Gatfar, Vali Azmi Çelik tarafından sakinleştirildi. Konuşma sonrası duaların okunmasıyla şehit Burhan Gatfar'ın naaşı hava yolu ile memleketi Elazığ'a gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler