Şehit haberlerinden biride Manisa'ya düştü

 Siirt'in Pervari ilçesi Köprüçay mevkiinde meydana gelen helikopter kazasında 17 asker şehit oldu. Şehitlerden 4'ünün helikopter personeli, 13'ünün de jandarma özel harekatta görevli askerler olduğu belirtilirken, bir şehit acısı da Manisa'nın Turgutlu İ

Şehit haberlerinden biride Manisa'ya düştü

 

Siirt'in Pervari ilçesi Köprüçay mevkiinde meydana gelen helikopter kazasında 17 asker şehit oldu. Şehitlerden 4'ünün helikopter personeli, 13'ünün de jandarma özel harekatta görevli askerler olduğu belirtilirken, bir şehit acısı da Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ne düştü.

Oğullarının şehit olduğu haberini vermek üzere Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tarık Ercan ve Belediye Başkanı Serhat Orhan, ilçede Cumhuriyet Mahallesi Karaca Sokak’taki şehit askerin baba ocağına birlikte geldiler. Çetin ailesine acı haberi verdiler ve acılarını paylaştılar.

Şehit asker Anıl Barış Çetin (31), Turgutlu’nun tanınmış öğretmenlerinde Abdullah Çetin’in oğlu. Evli ve 1 çocuk babası olan şehit asker Anıl Barış Çetin’in eşi Pınar Çetin, Ankara ODTÜ Koleji'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem