Şehit eşi yürekleri dağladı: "Ağlayıp onları sevindirmeyeceğim"

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde terör saldırısı sonucu şehit olan Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu, memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK'nın yola

Şehit eşi yürekleri dağladı: "Ağlayıp onları sevindirmeyeceğim"

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde terör saldırısı sonucu şehit olan Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu, memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK'nın yola döşediği patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu'nun cenazesi helikopterle memleketi Konya'nın Ereğli ilçesine getirildi. Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülen şehit cenazesi daha sonra yakınları ve askeri yetkililer tarafından cenaze namazının kılınacağı Ulu Camisi'ne getirildi. Cenaze törenine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Konya Valisi Muammer Erol, Karaman Valisi Murat Koca, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya 3. Ana Jet Üst ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze aracı ile Ulu Cami önüne getirilen şehidin cenazesi burada askerlerin omuzunda Ulu Cami bahçesine getirildi.

"AĞLAYIP SEVİNDİRMEYECEĞİM ONLARI TUĞRUL'UM"

Cenaze aracından inen şehidin eşi Tansu Köseoğlu, "Şehidim yiğitler burada seni bekliyor. Sen gidince bitti mi sandılar Tuğrul. Bir sürü yiğit var bak hepsi burada. Sıraya girmişler seni bekliyorlar Tuğrul'um. Tuğrul'um dimdik duracağım. Ağlamıyorum yiğidim ağlamayacağım. Sevindirmeyeceğim onları sevindirmeyeceğim. Ağlamayacağım Tuğrul'um. Yiğidim, ağlamayacağım yiğidim" diye feryat etti.

Şehit cenazesinin getirilmesinin ardından Ulu Cami'nin 2 imamı tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi önce askerlerin, sonrada vatandaşların omuzunda şehir merkezinden geçirilerek Meydanbaşı Şehitliği'ne getirildi. Şehidin cenazesi burada yoğun bir kalabalıkla dualar eşliğinde toprağa verildi.

Şehit eşinin ağlatan konuşması:

Şehit eşinin ağlatan konuşması:

Şehit eşinin ağlatan konuşması:

Şehit eşinin ağlatan konuşması:

Şehit eşinin ağlatan konuşması:

Şehit eşinin ağlatan konuşması:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem