Şehit cenazesinde Bahçeli'ye tepki

Hakkari'de şehit olan er Mustafa Bulut, Kayseri'de toprağa verildi. Cenazeye katılan MHP lideri Devlet Bahçeli bir şehit yakınının tepkisiyle karşılaştı..Hakkari Şemdinli’de terör örgütü PKK üyelerinin silahlı saldırısı sonucunda şehit olan Piyade Er Must

Şehit cenazesinde Bahçeli'ye tepki

Hakkari'de şehit olan er Mustafa Bulut, Kayseri'de toprağa verildi. Cenazeye katılan MHP lideri Devlet Bahçeli bir şehit yakınının tepkisiyle karşılaştı..

Hakkari Şemdinli’de terör örgütü PKK üyelerinin silahlı saldırısı sonucunda şehit olan Piyade Er Mustafa Bulut, memleketi Kayseri’de toprağa verildi.

Gözyaşlarıyla uğurlanan Şehit Mustafa Bulut, kartal Şehitliği’nde defnedildi. Cenaze törenine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanvekili Sadık yakut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, MHP Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti ve MHP’li milletvekilleri katıldı.

Şehit Mustafa Bulut için Kayseri Hunat Camii’nde tören düzenlendi. Şehidin naşı camiye getirilişi sırasında Baba Ömer Hasan Bulut, Anne Esma Bulut ve kız kardeşi Fatma Bulut fenalık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle anne ve baba sakinleştirildi. Hunat Camii’ndeki törene katılmak üzere gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Baba Ömer Hasan Bulut’a başsağlığı dileyerek bir süre sohbet etti. Bakan, diğer şehit yakınlarıyla da bir süre konuştu ve başsağlığı diledi. Tören alanına gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şehit yakınlarına başsağlığı diledi. Bahçeli, cenaze namazı öncesinde Şehit Babası'nın yanına giderek başsağlığı diledi ve bir süre sohbet etti.

BAHÇELİ'YE TEPKİ

Bahçeli'ye bu sırada şehit erin yakını olan bir kişi tarafından tepki geldi. 'Öcalan'ı asamadınız, ne yüzle geliyorsunuz' diye bağırdı.

Şehit Mustafa Bulut’un cenaze namazı Kayseri İl Müftü Yardımcısı Lütfi Çetinkaya tarafından kıldırıldı. Bakan İsmet Yılmaz, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Partili ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şehit babası Ömer Hasan Bulut ile şehit yakınlarıyla aynı safta cenaze namazı kıldı. Daha sonra Şehidin naşı askerler tarafından top arabasına konuldu. Bakan İsmet Yılmaz şehit yakınlarıyla birlikte top arabasının arkasından yürüdü. Kartal Şehitliği’ne kadar devam eden yürüyüş sonrası askeri tören düzenlendi. Daha sonra şehit Mustafa Bulut, dualarla defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem