Şehit ateşi Samsun’a düştü!

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Dağkapı Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK arasında çıkan çatışma sonucu şehit düşen Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevli bordo bereli Üsteğmen Uğur Taşçı'nın acı haberini eşi İngilizce öğretmeni Esra Taşçı t

Şehit ateşi Samsun’a düştü!

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Dağkapı Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK arasında çıkan çatışma sonucu şehit düşen Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevli bordo bereli Üsteğmen Uğur Taşçı'nın acı haberini eşi İngilizce öğretmeni Esra Taşçı tatil için geldiği Samsun'daki baba evinde aldı. Samsun'un İlkadım ilçesindeki Bahçelievler Mahallesi Uğur Sokak'ta baba evine okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından bugün gelen ve babası emekli polis memuru Mahmut Davulcu'nun evinde acı haberi alan Esra Taşçı ve aile yakınları gözyaşlarına boğulurken, 5 aylık evli olan çiftin Ankara'da yaşadığı, bordo bereli Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı'nın cenazesinin ise İstanbul'a götürüleceği öğrenildi.

Şehit ateşi Samsun’a düştü!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler