Şehit ateşi Niğde’ye düştü

Van'da cadde ortasında çıkan çatışma sonucu şehit olan polis memuru Yusuf Diri'nin Niğde'deki baba ocağına şehit ateşi düştü.Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı Yakacık köyü Şafak Mahallesi'nde oturan baba Hasan Diri'ye acı haberi Altunhisar Kaymakamı Meh

Şehit ateşi Niğde’ye düştü

Van'da cadde ortasında çıkan çatışma sonucu şehit olan polis memuru Yusuf Diri'nin Niğde'deki baba ocağına şehit ateşi düştü.

Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı Yakacık köyü Şafak Mahallesi'nde oturan baba Hasan Diri'ye acı haberi Altunhisar Kaymakamı Mehmet Erdem ve Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt verdi.

Şehidin 7 kardeş olduğu ve evin en küçük çocuğu olan Yusuf Diri'nin evli ve bir kız çocuğu babası olduğu öğrenildi. Acı haberi alan baba Hasan Diri ve üvey annesi Emine Diri ile şehidin kardeşleri sinir krizleri geçirdi. Şehidin haberini alan köy halkı eve akın ederken, evin önüne büyük Türk Bayrağı asıldı.

Şehidin cenazesi, yarın Van'da yapılacak törenin ardından Niğde Altunhisar ilçesi Yakacık köyünde ikindi vaktinde köy mezarlığına defnedilecek.

Şehit ateşi Niğde’ye düştü

Şehit ateşi Niğde’ye düştü

Şehit ateşi Niğde’ye düştü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler