Şehit ateşi Erzurum’a düştü

Hakkari'de şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Yunus Arda'nın acı haberi Erzurum'a düştü.Hakkari Şemdinli'de bu akşam şehit olan askerlerden Yunus Arda'nın acı haberi, ailesine bildirildi. Askeri aracın geçişi esnasında menfeze yerleştirilen bomba patlamas

Şehit ateşi Erzurum’a düştü

Hakkari'de şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Yunus Arda'nın acı haberi Erzurum'a düştü.

Hakkari Şemdinli'de bu akşam şehit olan askerlerden Yunus Arda'nın acı haberi, ailesine bildirildi. Askeri aracın geçişi esnasında menfeze yerleştirilen bomba patlaması sonucunda şehit olan 2 askerden biri olan Arda'nın ailesi gözyaşlarına boğuldu. Erzurum'un Aziziye ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi'nde oturan aileye kara haberi askeri yetkililer verdi.

Şehit Yunus Arda'nın kısa bir süre önce nişanlandığı ve 4 kardeş oldukları, abisinin de kendisi gibi uzman çavuş olduğu ancak yaklaşık 4 ay önce istifa ettiği belirtildi.

Şehit ateşi Erzurum’a düştü

Şehit ateşi Erzurum’a düştü

Şehit ateşi Erzurum’a düştü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem