Şehit askerlerin kimlikleri belirlendi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen patlamada şehit olan 2 askerle yaralanan 2 askerlerin kimlikleri belli olurken, yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.Alınan bilgilere göre, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı içerisin

Şehit askerlerin kimlikleri belirlendi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen patlamada şehit olan 2 askerle yaralanan 2 askerlerin kimlikleri belli olurken, yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Alınan bilgilere göre, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı içerisinde meydana gelen olayda, el bombası olduğu belirtilen cismin patlaması sonucu 2 asker şehit olmuş, 2 asker ise yaralanarak Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Şehit olan ve hastanede tedavi altına alınan askerlerin kimlik bilgileri belli oldu. Patlamada şehit olan askerlerin Rahmi Yılan ve Ömer Kılıçoğlu, yaralı askerlerin de Serdar Üçüncü ve Fatih Tomuşoğlu olduğu öğrenildi.

Yaralı askerlerden Fatih Tomuşoğlu'nun durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı bildirildi. Hastane önünde polis yoğun güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

Şehit askerlerin kimlikleri belirlendi

Şehit askerlerin kimlikleri belirlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler