Şehit asker memleketine uğurlandı Uzman Çavuş Ali Çakar

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık Jandarma Karakolu'nda teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ali Çakar için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Beytüşşebap ilçesi Ayvalık Jandarma Karakolu'na sabaha karş

Şehit asker memleketine uğurlandı Uzman Çavuş Ali Çakar

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık Jandarma Karakolu'nda teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ali Çakar için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

Beytüşşebap ilçesi Ayvalık Jandarma Karakolu'na sabaha karşı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Ali Çakar (23) için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda resmi tören düzenlendi.

Saat 16.30'da yapılan törene; Şırnak Vali Yardımcıları Turhan Bedirhanoğlu, Ümit Atalay, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, İl Jandarma Alay Komutanı Sami Özturan ile kuvvet komutanları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Törende, önce şehidin özgeçmişi sonra da dualar okundu. Şehidin cenazesi daha sonra memleketi Adana'ya götürülmek üzere helikopterle Şerafettin Elçi Havaalanı'na oradan da uçakla memleketi Adana'ya uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem