Şehit annesinin isyanı

 Bursa’da biz dizi açılışlara katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan Bayrak katlı otoparkının açılışını yaptı. Açılışın ardından bir şehit annesi ise Arınç’a derdini anlattı.  Arınç, burada A

Şehit annesinin isyanı

 

Bursa’da biz dizi açılışlara katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan Bayrak katlı otoparkının açılışını yaptı. Açılışın ardından bir şehit annesi ise Arınç’a derdini anlattı. 
 
Arınç, burada Afyonkarahisar’da 500'üncü İstihkam Ana Depo Komutanlığı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda meydana gelen patlamada şehit olan Eskişehir Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü mezunu Onbaşı Tolga Taştan'ın annesi Zekiye Taştan ve babası Ali Taştan ile görüştü. Görüşme sırasında, anne Taştan, "Ben bir anneyim. Oğlumu kaybettim. Evlat acısını ben bilirim, içimdeki acıyı bir tek ben bilirim" dedi. Bunun üzerine Arınç, idari soruşturmanın devam ettiğini ve her şeyin yoluna gireceğini söyledi.
 
Bunun üzerine Zekiye Taştan, "Hiç sanmıyorum. Ama bekliyoruz" yanıtı üzerine Arınç, "Siz sanmıyorsanız biz de hiç uğraşmayalım, biz de ilgilenmeyelim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler